Gå til indhold

Hoved menu:

JH Montage profil:
JH Montage er et firma der tager store som små opgaver lige seriøst. Vi er med på projekter, fra de helt store, til den enkelte garageport. Vi er meget konkurence dygtige mht. pris og kvalitet, da alle vores produkter købes direkte hos fabrikanterne, altså ingen fordyrrende mellemled. JH Montage har samarbejde med andre mindre virksomheder, så derfor er vores responstid på nødkald meget kort. Vores produktliste er ved at være meget lang, så hvis de har en opgave som ikke umiddelbart er at finde på hjemmesiden, så ring venligst, og vi vil gøre et kvalificeret forsøg på at skaffe det.

opdeling

Ledhejseporte
Når de modtager et tilbud på ledhejseporte, Industriporte som garageporte, er der altid en tegning og en karmskitse vedhæftet. Dette gør vi for at kunderne kan være trykke ved selv at måle op, og fjerne usikkerheden ved om nu porten passer.

Ved nedbrud:
De er altid velkommen til at kontakte os på:
Tlf. 40266012 hvis de har nedbrud eller andre spørgsmål. Så vil vi gøre hvad vi kan for at hjælpe dem pr. tlf. indtil vi kan nå frem, og få udbedret skaden.

Kontakt oplysninger:
Tlf. 64647609 Mobil. 40266012.  E-mail. jannik@jhmontage.info
                            Døgnvagt. 40266012

opdeling
Tilfredse kunder
uforbindende tilbud
kontakt informationer

Tilfredse kunder
Vi gør vores ypperste for at have tilfredse kunder, og mener selv at vi gør hvad vi kan for at få samarbejdet køre gnidningsfrit. Dette gøres ved at vi tilstræber at holde vores aftaler og leverings- og montagetider.

Fra tilbud til ordre.
Vi er med hele vejen, hvis det ønskes.
Der er mange faktorer der spiller ind ved køb af port, det kan være pladsforhold, beslagstype, isoleringsevne og mange andre ting. Vi rådgiver gerne og de kan benytte dem af vores erfaring. Så skal den dybe tallerken ikke opfindes 2 gange.

Opmåling.
Vi kommer gerne ud og måler porten op uden beregning. En forudsætning er dog at de har accepteret tilbudet, og vil bestille porten. Ellers faktureres opmålingen efter forbrugt tid og kørsel.


Farven grøn
Farven Blå
Farven Grå
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu